Phi Scars Microneedling Gel

SKU: 2110000019358
245.00kn

Specijalni gel dizajniran za uporabu tijekom microneedling  tretmana strija i ožiljaka koji u sinergiji s pozitivnim učincima microneedlinga pruža najbolje rezultate. Primjenjuje se na područja kože sa strijama i ožiljcima tijekom microneedling tretmana.

  • Podržava i dodatno potiče sintezu kolagena i regeneraciju kože.
  • Odmah vlaži i omekšava kožu.
  • Umiruje, dubinski vlaži kožu i ubrzava epitelizaciju.

Upotreba: Nanesite proizvod na područja kože sa strijama i ožiljcima tijekom tretmana.

Specijalni gel dizajniran za uporabu tijekom microneedling  tretmana strija i ožiljaka koji u sinergiji s pozitivnim učincima microneedlinga pruža najbolje rezultate. Primjenjuje se na područja kože sa strijama i ožiljcima tijekom microneedling tretmana. Formulacija s visokim udjelom hijaluronske kiseline vrlo je učinkovita u borbi protiv takvih promjena na koži. Molekule hijaluronske kiseline prodiru duboko u kožu gdje započinju vrlo specifične fiziološke mehanizme, poput zacjeljivanja epitela i derme te poticanja sinteze vlastite hijaluronske kiseline. Njegova sposobnost prodiranja u kožu, kao i visokoelastična svojstva čine kožu mekšom i vraćaju joj gipkost i elastičnost. Filtrat puževe sekrecije djeluje kao aktivator biološkog uklanjanja mrtvih i oštećenih stanica kože i obnavljanja zdravih stanica. Pomaže u oporavku i izgledu kože, a ako je čvršća, obnavlja je obnavljanjem glikozaminoglikana u koži. Alantoin potiče epitelizaciju i regeneraciju kože. Ekstrakt centele potiče biosintezu kolagena i pridonosi boljoj prehrani vezivnog tkiva. Regestril je bioaktivni kompleks koji sprječava razgradnju izvanstaničnog matriksa što dovodi do pojave strija inhibirajući proteolitičke enzime odgovorne za razgradnju matrice i stimulirajući neosintezu makromolekula matrice.

Upotreba: Nanesite proizvod na područja kože sa strijama i ožiljcima tijekom tretmana.

Sastojci: Voda, butilen glikol, cetilhidroksietilceluloza, rutin, palmitoil tripetid-1, palmitoil tetrapeptid-7, ekstrakt sjemena zelenog zrna Phaseolus Lunatus, filtar za izlučivanje puža (Helix Aspersa Muller), centella aziatlano lišće natrijeva hidrogetilna kiselina Etilheksilglicerin, Allantoin.

  • Podržava i dodatno potiče sintezu kolagena i regeneraciju kože.
  • Odmah vlaži i omekšava kožu.
  • Umiruje, dubinski vlaži kožu i ubrzava epitelizaciju.

Zemlja podrijetla: Srbija

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi