PhiLuminate

SKU: 2110000018450
112.50kn

Visokokvalitetna led svjetiljka s 36 zrnaca – ova je lampica izrađena od visokokvalitetne plastike, izdržljiva i otporna na udarce. 36 istaknutih LED zrnaca, pružaju dodatnu ili bočnu rasvjetu za kreativne fotografije i videografije. Svjetlo prstena koje se može zatamniti s tri postavke osvjetljenja – postoje tri postavke osvjetljenja: nisko, srednje i visoko, ovo je „selfie“ svjetlo savršeno za korištenje, posebno zbog toga što ima gumb za lako uključivanje i isključivanje te za podešavanje svjetline, a samo svjetlo će se značajno promijeniti pri svakoj postavci. Čini slike mnogo oštrijima i detaljnijima.

Prstenasto svjetlo s kopčom, jednostavno za uporabu- Ovaj isječak na prstenastom svjetlu radi s 2 x AAA baterije (koje nisu uključene). Jednostavno pričvrstite ovaj Piluminate prsten na svoj uređaj, podržite snimanje prednje i stražnje kamere, postižući efekt prirodnog svjetla. Objavljujte slike ili videozapise visoke kvalitete putem društvenih mreža, kao što su Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest itd. On također može biti baterijska svjetiljka na tamnom mjestu ili noću.

Lagano i mini svjetlo u poklon paketu – uako je lagano i dovoljno malo da ga možete ponijeti sa sobom bilo kamo. Možete ga lako lako nositi u džepu ili torbi i koristiti gdje god želite.

Univerzalna bljeskalica – kompatibilna s većinom pametnih telefona / tableta – iPhone 6s / 6s Plus / 6/6 Plus / 5s / 5c / 5 / 4s / 4, Samsung Galaxy Series poput Galaxy S6, S6 Edge Plus, Note 5, LG telefoni , Moto, Blackberry, HTC, Sony i iPad čak i MacBooks. Napomena: Možda se neće pričvrstiti na moiblne telefone s jednom od onih ogromnih maski..

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi