PhiContour

PhiContour je vještina polutrajnog make up-a za iscrtavanje linije oka -eyeliner, iscrtavanje usana i obrva, pigmentaciju vlasišta i areole.

Oblik se izračunava prema zlatnom presjeku (phi 1.618) i morfologiji lica.

Za usne i obrve simetrija se postiže PhiBrows aplikacijom i izračunava se dok su klijentove oči zatvorene, jer se na taj način opuštaju mimički mišići koji mogu utjecati na simetriju obrva.

PhiContour nudi različite tehnike za stvaranje (prema željama klijenata) prirodnijih ili jačih rezultata.

Svi se tretmani izvode sterilnim higijenskim modulima za jednokratnu upotrebu koji klijentima nude najviše i najsigurnije standarde. PhiContour pigmenti, aparat i higijenski moduli proizvedeni su u Njemačkoj.

Aparat nam daje mogućnost odabira različitih konfiguracija igle – na primjer, vrlo finu nano iglu za najfinije poteze obrva ili različite višestruke igle za veće površine, poput sjenčanja usana ili pigmentacije aureole.

Popravljanje se vrši mjesec dana nakon tretmana, jer će nakon regeneracije kože rezultat u boji biti svjetliji.

Boja je tamnija tijekom prvih 5 do 7 dana. 7 dana kasnije gubi 40 do 50% intenziteta. Ako mislite da je boja pretamna, nikako je nemojte pokušavati ukloniti. Strpljivo pričekajte 7 dana da boja samostalno izblijedi nakon zacjeljivanja kože.

Ponašanje nakon tretmana čini 70% uspjeha samog tretmana. Savjesno poslušajte savjete. Ispiranje i nanošenje krema je od velike važnosti.

Trajanje boje prvenstveno ovisi o tome koliko je koža masna. Što je koža masnija, boja kraće traje. Znojenje i izlaganje suncu također smanjuju postojanost boja.

Očekivano vrijeme do novog osvježenja boje u prosjeku je između 1 i 3 godine. S masnom kožom do 2 godine.

Bol tijekom tretmana je relativna. Prestrašeni klijenti i klijenti koji imaju menstruaciju obično osjećaju jaču bol, dok ostali klijenti bol uspoređuju s onom koju osjećaju kad čupaju obrve. Moguće je koristiti blage anestetike u obliku kreme ili tekućine koji u potpunosti mogu eliminirati bol tijekom tretmana.

 

Prije samog tretmana uvijek se posavjetujte s osobom koja izvodi tretman ako:

  • imate problematičnu kožu, 
  • imate ozbiljnih zdravstvenih problema, 
  • uzimate određene lijekove, 
  • imate postojeću staru trajnu šminku na obrvama.

Prije samog tretmana temeljito se informirajte o ponašanju i njezi nakon istog.

PhiAcademy preporučuje Royal Artiste i jamči za njihovu kvalitetu i iskustvo.

 

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi