PhiLashes

Klasično produljenje trepavica: Metoda u kojoj se na 1 prirodnu trepavicu nanosi 1 produžetak trepavica. Dizajniran da daje prirodan izgled i ugodan osjećaj duljine i uvijenosti..

Volumensko produljenje trepavica: kod tradicionalnog produljenja trepavica, na svaku vašu pojedinačnu prirodnu trepavicu možemo dodati samo jedno produženje. Možemo ih staviti isključivo  na prirodne trepavice koje imate. To može biti razočaravajuće ako nemate puno prirodnih trepavica, a ipak želite gušći izgled. Volumenske trepavice predstavljaju uzbudljiv novi trend – najlakše trepavice na tržištu. Stoga višestruke trepavice ne otežavaju prirodne trepavice niti oštećuju folikul. Volumenske trepavice napredna su tehnika nanošenja višestrukih produženja od 2D do 8D (8 trepavica po jednoj prirodnoj trepavici) i ne djeluju grubo u podnožju i ne izgledaju poput nakupljenih trepavica. Volumenske trepavice daju klijentu pahuljastiji i puniji izgled. Produženje trepavica odnosi se na dodavanje duljine, volumena i stvaranje stila koji NE može pružiti obična maskara ili traka. Ako su nanesene odgovarajućom vještinom i tretirane na odgovarajući način, nadmašuju  BILO KOJU tehniku ​​šminkanja tjednima … čak i dulje!

Koliko dugo traju rezultati: Nadogradnja trepavica može trajati od 6-7 tjedana, ovisno o ciklusu rasta vaših prirodnih trepavica. Da bi se održao izgled, tretmani su potrebni svaka 2-4 tjedna kako bi se zamijenile otpale ili izrasle trepavice.

 

Uvijek se posavjetujte prije tretmana s osobom koja ga i izvodi ak imate ili ste imali:

  • reakciju kože na ekstenzije trepavica, 
  • kožnu bolest,
  • poremećaj kože u području oko očiju,
  • nedavnu operaciju oka, 
  • traumu kože na tom području: opekline, upale ili otekline oko područja oko očiju
  • preosjetljivu kožu
  • bilo koji poremećaj oka kao što su kržljavac ili hordeola, konjunktivitis, blefaritis, suzenje oka ili ciste i sindrom suhog oka
  • bakterijske infekcije: konjunktivitis ili ružičasto oko, hordeola ili ječmenac, blefaritis, impetigo, virusna infekcija, herpes zoster ili osip. Također se to odnosi na uši, stidne uši, te tjelesne uši.

Ako imate peludnu groznicu, nepraktično je da se trepavice nanose jer će brže opadati zbog toga što oči postanu nadražene i suzne.

Ljepilo za trepavice ima specifičan miris, pa se ljudima s astmom, alergijama, osjetljivošću ili onima koji su ranije patili od nuspojava na druge tretmane za oči savjetuje da ne idu na ovaj tretman.

 

PhiAcademy preporučuje Royal Artiste i jamči za njihovu kvalitetu i iskustvo.

PRIJE TRETMANA

Tretman može trajati i do dva sata, zato odvojite dovoljno vremena kako biste osigurali najbolje rezultate.

Nemojte se šminkati, a posebno ne nanositi šminku za oči.

Uklonite kontaktne leće prije tretmana.

Molimo vas da prije svog tretmana obavijestite svog kozmetičara o svim poznatim promjenama na oku.

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi