Studio Mimoza

Studio „Mimoza“ je Beauty centar i Edukativni centar s dugogodišnjim iskustvom u kozmetologiji.

Njega tijela i lica, kao i tretmani pomlađivanja tijela i lica naša su specijalnost i ponosimo se našom stručnošću za trajni make-up i nadogradnju trepavica.

Kao tim visoko profesionalnih stručnjaka koristimo samo najnovije, najbolje i najadekvatnije proizvode i metode na tržištu, a ponosimo se i zadovoljstvom i odanošću naših klijenata.
Naši klijenti biraju između različitih ručnih ili strojnih tretmana, a sve na temelju naših kontinuiranih smjernica, savjeta i pomoći koji na umu imaju samo i isključivo dobrobit samih klijenata.

Ponosni smo predstavnici najprestižnije Akademije ljepote – Akademije Phibrows. U našem timu imamo 6 različitih kategorija ‘Phi umjetnika: to su profesionalne razine Royal, Assistant i Master edukatora. Naše cjelogodišnje obrazovno iskustvo uključuje njegu klijenta, tretmane problematične kože, sveobuhvatnu estetiku i precizno prilagođavanje potrebama i željama svakog klijenta.

Naš plan je stalni rast, kako u našim uslugama, tako i u našem profesionalnom razvoju, a planiramo se istaknuti u ugađanju svakom našem vjernom klijentu i pružiti novim klijentima samo najbolje usluge.

Ovdje smo da vam pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva!

Obrazovani, ljubazni, nasmijani i vrijedni djelatnici uvijek su vam na usluzi